Николина Цветков и „Наша будућност“ – најбољи лого УПС-квиза!

Унија послодаваца Србије – послодавци Зрењанина и Секција за женско предузетништво, упутили су позив ученицима седмог и осмог разреда са територије нашег града да учествују на конкурсу у оквиру пројекта професионалне оријентације. Пројекат обухвата неколико такмичарских нивоа, а конкурс, као прва такмичарска фаза,  подразумевао је креирање визуелног идентитета УПС-квиза. Наша школа је тимски учествовала на конкурсу, а са поносом истичемо, и победила!

За најбоље решење логоа УПС-квиза изабран је рад наше ученице Николине Цветков (VII3), а цело Николинино одељење биће награђено мајицама с наштампаним њеним решењем за лого и мотивима по жељи. Овим ће бити завршена прва фаза пројекта.

Предстоји наредна фаза – учешће ученика (седми, осми разред) пет зрењанинских основних школа које су дале најбоља решења визуелног идентитета, на квизовима чији је циљ помоћ ученицима у професионалној оријентацији.

Пре почетка одржавања друге фазе такмичења, све основне школе ће добити видео материјал у којем ће бити представљена нека од занимања.

Поносни смо на успех школског тима „Наша будућност“, и честитамо Николини Цветков, аутору најбољег логоа УПС-квиза!

Саопштење: победнички рад УПС квиз

Школски тим „Наша будућност“

Позив ученицима

О пројекту професионалне oријентације у организацији УПС-а

Овај унос је објављен под Актуелно. Забележите сталну везу.