Читалачка значка – Обавештење ГНБ „Жарко Зрењанин“

Поштовани,

Градска народна библиотека „Жарко Зрењанин“, упркос измењеном режиму рада, наставља са реализацијом дечје манифестације „Читалачка значка“, са жељом да се похвали и награди труд свих ученика основних школа који су читали и писали своје читалачке дневнике.

Библиотека позива ученике да своје дневнике, чак и ако нису стигли да их доврше, донесу сваког радног дана до 14 часова у Градску народну библиотеку „Жарко Зрењанин“ и предају библиотекарима.

„И поред тога што ове године нећемо бити у могућности да одржимо велику завршну свечаност у славу читања, припремили смо симболичне награде за све учеснике ове, 37. „Читалачке значке“ – поручују библиотекари Дечјег одељења.

Подсећамо,
Слоган овогодишње „Читалачке значке“ је „Игор и ја причамо причу“, уз препоруку да једна од приказаних књига буде неко дело Игора Коларова. Рок за предају дневника који је првобитно био 15. маја, продужен је до краја маја.

Књига се може читати свуда: у позоришту, нуклеарној подморници, лифту, у чамцу насред Атлантског океана, кухињи, на фудбалској утакмици, испод стола, у фабрици пелена, руднику бакра, испод ћебета…

За читање је добро свако оно место на које читалац не заборави да понесе књигу.
Игор Коларов (СМС приче, Упутство за употребу књиге)

Срдачно,

Градска народна библиотека „Жарко Зрењанин“ Зрењанин
Дечје одељење
контакт: 023/ 566 210

Овај унос је објављен под Актуелно, Библиотека, Обавештења. Забележите сталну везу.