У посети часовима

Почетак маја је, поред осталих активности у нашој школи, протекао и у знаку посета часовима, на којима је директорка, Весна Мађаров, имала прилике да присуствује извођењу наставе. Забележили смо како је то изгледало на часу Музичке културе и Света око нас.

У одељењу VII/2, на часу Музичке културе код наставнице Иване Петричић, 4. маја, директорка је посматрала наставну обраду песме „Изнад дуге“, Харолда Ардена из филма „Чаробњак из Оза“, а коју пева Џуди Гарланд. Ученици су у лепом расположењу и бајковитом амбијенту ове песме били веома мотивисани да певају, као и да размишљају о теми о којој говоре ова песма и филм, а то је да оно што жарко желимо често већ имамо, а да тога нисмо ни свесни.

Директорка школе је 8. маја посетила одељење II/3, учитељице Светлане Радин. На часу Света око нас, учитељица је обрађивала наставну јединицу „Човек као део живе природе“. Као успомену на пријатан рад и дружење, направљено је Дрво отисака на које су отиске прстију оставили ученици, директорка школе и учитељица. Ученици су били срећни и задовољни јер су научили нешто ново, а и лепо се забавили у друштву директорке школе.

Овај унос је објављен под Актуелно. Забележите сталну везу.