Почетак школске 2022/23. у „Ђури“

Наше најмлађе ђаке и њихове родитеље су 31. августа, у  сали МЗ „Граднулица“, свечано дочекале директорка Маја Алмажан, учитељице Гордана Кнежевић, Радосна Влајков, Зорана Ракић, Надица Жеравица, психолошкиња Јована Милићев Радишић и наставница енглеског језика Сандра Палатинуш. Након исказаних најлепших жеља за успешан почетак школовања и изнесених  битних информација у вези са поласком деце у први разред, три одељења првог разреда су спремно закорачила ка 1. септембру.

Нашег јединог првака у огранку школе у Јанковом Мосту, који ће наставу похађати на румунском језику, дочекале су учитељица Лија Петри, васпитачица Анамариа Шокарда, наставница Сандра Палатинуш и вртићки другари …

Пре него што ће школско звоно огласити почетак наставе преподневној, потом и поподневној смени, ученике су у школском дворишту топло поздравиле директорка, учишељице и наставници, а уз разгласно интонирану химну „Боже правде“ и обавештење које је ученицима упутио министар просвете и технолошког развоја, започели смо први школски час.

Први наставни дан је обележила и посета градоначелника Града Зрењанина нашој школи. Да би  првацима и њиховим родитељима/старатељима полазак у школу био лакши, побринуо се Град Зрењанин – сваки првак је добио на поклон ранац, школски прибор и комплет уџбеника, а „Ђура“ је за своје првачиће припремила поклон мајице.

Посету градоначелника нашој школи забележио је и локални портал.

Овај унос је објављен под Актуелно. Забележите сталну везу.