„Понос школе“ 2018.

Градоначелник Зрењанина, г.Чедомир Јањић, организовао је свечани пријем за најуспешније ученике основних и средњих школа на територији Града Зрењанина – оне који су постигли значајне резултате на такмичењима у школској 2017-2018. години. Пријем је одржан 27. јуна у Барокној сали Градске куће.

Осим ученика, пријему су присуствовали и њихови наставници који су их припремали за овогодишња такмичења. Градоначелник Зрењанина је честитао ученицима и наставницима на постигнутом успеху и истакао да су управо они ти који својим успесима најлепше промовишу свој град.

Вук Вујчин – овогодишњи Ученик генерације наше школе, обратио се присутнима у име награђених ученика.

Ненад Богасениев, ученик III1, учесник бројних ликовних конкурса на којима је и ове школске године постизао изузетне резултате, предао је градоначелнику икону „Светих Сурдуличких мученика“, дар Епископа врањског Пахомија, коју је добио као првонаграђени на 9. ликовном конкурсу „Отаџбина и слобода – прошлост, садашњост и будућност“.

Понос школе „Ђура Јакшић“ – ученици Вук Вујчин, Ђорђе Крстић, Марко Шаренац, Ненад Богасениев и њихови наставници Татјана Станимировић, Миодраг Мијатов, Јован Ђорђевић и Марина Мајнерић, обележили су школску 2017-2018. годину својим успесима и на томе им честитамо!

 

 

 

Фотографије су преузете са странице www.zrenjaninski.com.

Овај унос је објављен под Актуелно. Забележите сталну везу.