Матурско вече 2018.

Матурска свечаност наших „осмака“, генерације ученика 2010-2018. године, одржана је 8. јуна у Културном центру.

Тога дана, своја одељења испратиле су разредне старешине – Верица Пивк, Игор Јакшић и Јован Ђорђевић.

У опроштајном говору „осмаци“ су се захвалили својим учитељицама – Гордани Кнежевић, Радосни Влајков, Зорани Ракић, као и разредним старешинама са којима су провели последње четири године свог школовања.

Директорка школе Весна Мађаров, обратила се матурантима са жељом да вредно наставе школовање у складу са својим интересовањима и жељама, а потом је наградила ученике носиоце дипломе „Вук Стефановић Караџић“.

Ђак генерације Вук Вујчин, као и Спортиста генерације Нинослава Кнежевић, осим књигама, награђени су и снажним аплаузом својих школских другара, наставника, родитеља и свих присутних на свечаности.

У програму су учествовали ученици III2, наставници Ивана Петричић и Владимир Илић, а програм су водили „седмаци“ Анђела Нешић и Вук Цвејић.

Учитељица Соња Вујаковић организовала је овај свечани програм у Културном центру, а читав тим наставника био је укључен у његово реализовање – Марија Турински, Данијела Прелевић, разредне старешине матураната – Верица Пивк, Игор Јакшић и Јован Ђорђевић, као и наставник Миодраг Мијатов.

Након свечаности у Културном центру, матурско вече је настављено у Свечаној сали МЗ „Граднулица“.

Овај унос је објављен под Актуелно. Забележите сталну везу.