Светосавска приредба

Савиндан смо обележили и ове године пригодним програмом. Након химне „Ускликнимо с љубављу“ коју је извео школски хор и сечења славског колача, учитељица Гордана Кнежевић (IV1) и наставница Верица Пивк (VIII1), предале су кумство за наредну годину одељењима III1(учитељица Марина Мајнерић) и VII1 (разредни старешина Татјана Јока).

Ученици IV1, IV2 и IV3 (учитељице Гордана Кнежевић, Радосна Влајков и Зорана Ракић) извели су  представу „Најдрагоценији бисер“ којом су присутне подсетили на живот и дело нашег првог просветитеља и архиепископа.

Време прошло и садашње преплићу се у занимљивом разговору малих глумаца на сцени, а радња прати Растков живот од самог рођења, до данашњих дана када негујемо и чувамо дух светосавља.

Школској свечаности су присуствовали представници Града Зрењанина и председник Управног одбора зрењанинске организације „Светосавље“, Драган Ранисављевић, који је школи, у име организације, поклонио шеснаест икона са ликом Светог Саве.

Директорка школе, Весна Мађаров, уручила је похвалнице и поклон књиге наставницима који су у претходној школској години постигли изузетне резултате на такмичењима.

Овај унос је објављен под Актуелно. Забележите сталну везу.