У потрази за Деда Мразом са III1

Данас су нас, у Свечаној сали МЗ „Граднулица“, дочекали – Деда Мраз, Рудолф, Мразић, Директор тржног центра, Дечак, Девојчица, вилењаци, Вила Зубић – ликови из представе „Потрага за Деда Мразом“, коју су, поводом предстојећих празника, припремили ученици III1 и учитељица Марина Мајнерић.

Ученици су ову представу, осим данас када су је извели пред својим другарима и запосленима у нашој школи, одиграли и 21. децембра за своје родитеље.

Маштовито израђена сценографија коју је осмислио и направио Ненад, као и музика за коју је био задужен Никола, најпре су нас увели у претпразничну атмосферу. Ситуације у којима су се нашли ликови, њихово расположење и дијалог, показали су нам да претпразнична атмосфера није нимало идилична. Деда Мраз размишља о пензији, нека деца више не верују у чаролије, а нека остају жељна својих презапослених родитеља.

Читав овај заплет ученици су својом глумом успели верно да дочарају. Разрешење доноси пријатну празничну атмосферу у којој су задовољни и деца, и родитељи, а и Деда Мраз, који ће, ипак, одложити пензију  🙂

Снажан аплауз којим су мали глумци награђени од својих другара, говори нам колико су деца уживала у представи „Потрага за Деда Мразом“.

https://youtu.be/quW9hSEyYTE

И ова активност III1 и учитељице Марине Мајнерић пропраћена је у интернет часопису „ТАБЛА“ (http://www.tabla.org.rs/). Честитамо!

 

Овај унос је објављен под Актуелно. Забележите сталну везу.