Матурско вече генерације 2009-2017.

Уз пуно емоција, топлих речи поздрава и са најлепшим жељама за будућност, испратили смо још једну генерацију ученика. Матурска свечаност, одржана је 8. јуна у Културном центру пред поносним родитељима и наставницима.

Програм су водили ученици Милица Турински и Иван Орловић, а догађај је почео наступом школског хора са наставницом Иваном Петричић. Потом су нам се обратила одељења осмака, присећајући се својих почетака у „Ђури“ и уз речи захвалности својим наставницима. Наши матуранти су се потрудили да употпуне атмосферу и забаве публику одабиром музичких нумера, уз које су играли и веселили се на бини. Тамо су им се придружиле и њихове учитељице и разредне старешине – наставнице Јасмина Мијатовић, Софија Жебељан и Ивана Петричић, Весна Врућинић и учитељице Наташа Станић, Љубица Бјелотомић и Надица Жеравица.

За организацију свечаног програма, као и упечатљиви декор на сцени, побринула се учитељица Соња Вујаковић, наш координатор за културна дешавања, у сарадњи са наставницама Маријом Турински, Данијелом ПрелевићРужицом Миолски и Иваном Петричић, а уз техничку подршку наставника Јована Ђорђевића и Миодрага Мијатова.

Директорка Весна Мађаров, поздравила је присутне уз речи хвале упућене успешним ученицима и уз истицање добре сарадње школе са родитељима наших ђака током година. Такође, подсетила је и на велики труд и посвећеност наставника који су одиграли битну улогу у школовању ових младих људи. За крај, директорка је матурантима уручила похвалнице и специјалне дипломе, а носиоцима Вукове дипломе доделила и поклон књиге. Овогодишњу ученицу генерације, Наташу Месарош Јованов, из одељења VIII/ 1, поздравили смо посебним аплаузом уз честитке за овај велики успех.

Дружење и славље се наставило у Свечаној сали МЗ Граднулица, а протекло је уз много занимљивих активности уз које су се наши матуранти добро забавили.

[slideshow_deploy id=’8133′]

Овај унос је објављен под Актуелно. Забележите сталну везу.