Пријем за најуспешније ученике 2016/2017.

На крају још једне успешне школске године, уприличили смо свечано дружење са ученицима који су је обележили својим изузетним успесима на такмичењима.

Директорка школе, Весна Мађаров, у свом кабинету је приредила пријем за овогодишње републичке такмичаре и њихове менторе. Најмлађа међу најуспешнијима, ученица Сташа Алексић из одељења II-2,  говорила је о утисцима са математичког такмичења „Кенгур без граница“, на којем је освојила 3. место. Ученица одељења VII-2, Александра Каруовић, уз разговор о такмичењу из Техничког и информатичког образовања, на којем је освојила 1. награду, рекла нам је да се иначе бави и балетом. Такође, Александра је освојила 2. место на сабору „Дани ћирилице“ у конкуренцији литерарних радова са подручја целе Србије. Ђорђе Крстић, такође ученик VII-2 и  двоструки првак ове године – на такмичењу из роботике, у оквиру Техничког и информатичког образовања, као и на Државном првенству истраживачких радова основаца – рекао нам је да и у слободно време воли да управља уређајима помоћу Ардуина. О својим искуствима са републичког такмичења из енглеског језика, говорили су ученици VIII-3, Софија Глигоревић и Немања Кајиш. Ментори наших најуспешнијих ученика, учитељица Соња Вујаковић, наставница енглеског језика, Маја Алмажан и наставник ТИО, Миодраг Мијатов, истакли су залагања својих такмичара, њихов труд и упорност, као и то да су веома задовољни постигнутим резултатима. Гости пријема су имали прилике да проведу време у пријатном разговору и уз пригодно послужење, а ученици су за своје успехе награђени поклон књигама.

Директорка школе је уз све похвале присутнима, као и жеље да реализују све своје амбициозне планове за будућност, изразила наду да ће „Ђурини“ ђаци и надаље низати слична признања и награде.

Овај унос је објављен под Актуелно. Забележите сталну везу.