Дан школе

Обележавање Дана школе је и ове године протекло у знаку залагања, како деце, увек спремне да одговоре на сваку креативну замисао наших учитеља и наставника, тако и свих оних који су својим трудом допринели да наша 77. годишњица буде запамћена као пријатан дан у којем смо нашим драгим гостима и посетиоцима омогућили да уживају, насмеју се, али и науче понешто о нашој школи.

Део свечаности уприличен је у сали МЗ Граднулица. Овом приликом, наши најуспешнији ученици похваљени су за резултате постигнуте на многим такмичењима, како на општинском, тако и на републичком нивоу.

Разиграни ученици учитељице Зорице Трифунов са својом плесном тачком у ритму свевремених хитова групе ABBA, пренели су на публику своје позитивне вибрације и изванредно нас забавили.

DanSkole1 DanSkole2 DanSkole3 DanSkole4 DanSkole5 DanSkole6

Централно место у оквиру обележавања наше годишњице зазузела је позоришна представа у Народном позоришту „Тоша Јовановић,“ коју су ученици одељења VII/1 (Маја Алмажан) извели у сарадњи са наставницом Софијом Жебељан. Гледајући представу Три слике за три века, присутни су на кратко ступили у својеврсни времеплов и упознали се са сликом и приликом наше школе у 19. 20. и, најзад, 21. веку. Један од сегмената ове оригинално и духовито осмишљене представе, који је оставио нарочит утисак на публику, свакако је и изведба додолске песме коју је са чланицама хора извела наставница Ивана Петричић.

DanSkole7 DanSkole8 DanSkole9 DanSkole10 DanSkole11 DanSkole12

Знање, труд, добра воља и радост, вредности су којима се води наша школа, а овај дан је пружио прилику да то, с поносом, још једном истакнемо.

Овај унос је објављен под Актуелно. Забележите сталну везу.