Најуспешнији ученици

У овој школској години ученици наше школе били су веома вредни, савесни, укључени у бројне активности, па отуда и успеси који су за нама.

На свим нивоима такмичења, које је расписало Министарство просвете, науке и технолошког развоја, педесеторо ученика нижих и виших разреда, освојило је једно од прва три места. На Републичко такмичење пласман је имало седам ученика а четворо освојило једно од прва три места.

Најбоља међу њима је Бојана Стан, ученица VI/2 разреда, која је освојила треће место на Републичком такмичењу из области Техничког и информатичког образовања, под менторством професора Јована Ђорђевића. Да нашим ученицима информатика није страна доказали су ученици Павле Глушац (VIII/2) и Стефан Ђурђевић (VII/1) освојивши треће место на Републичком такмичењу, а припремао их је професор Дарко Станков.

Најбољи међу најмлађим ученицима , математичарима, на такмичењу „Мислиша“ је ученик Петар Станић (III/1). Он је освојио прво место на Републичком такмичењу, под менторством учитељице Зорице Трифунов.

Директор школе, Весна Мађаров, организовала је пријем за најуспешније ученике и њихове наставнике, којом приликом их је почастила и наградила.

Najuspesniji6 Najuspesniji5 Najuspesniji4 Najuspesniji3 Najuspesniji2 Najuspesniji1

Овај унос је објављен под Актуелно. Забележите сталну везу.