Прославили смо 79. рођендан наше школе!

Свечаном прославом у Културном центру Зрењанина, у друштву наших драгих гостију, 31. маја обележили смо Дан школе.

Разноврсним програмом, којим је обухваћена једна од најлепших тема – музика, наши ученици су показали колико су талентовани, и тиме увеличали дан значајан за своју школу. Публика је посматрала како се, из сцене у сцену, смењује представљање различитих музичких праваца и то кроз духовите дијалоге и занимљиве наступе – од ђускања у ритму рока, преко балета и звукова класичних инструмената, затим фолклорне тачке уз хармонику, па до шпанског плеса. Да ово музичко, плесно и глумачко јединство буде заиста упечатљиво и оригинално, побринула се учитељица Соња Вујаковић, аутор и координатор целокупне свечаности, са сарадницима Данијелом Прелевић, Маријом Турински, Иваном Петричић, Зораном Ракић, Миодрагом Мијатовим и Тамаром Живанкић.

Манифестација  је заокружена уз закључак да смо сви различити, али да нам је заједничко уживање у музици и да нам је она свима јако важна. Наступом школског хора, уз весели плес и пуно позитивне енергије, поздравили смо све присутне, који су ову изведбу наградили громогласним аплаузом.

Директорка школе, Весна Мађаров, упутила је срдачне честитке поводом Дана школе свим ученицима, њиховим родитељима и запосленима у школи.  У свом обраћању, нарочито је истакла успехе ученика, као и чињеницу да је сваке године све више награда које освајају на бројним такмичењима. Најуспешнијим ученицима, директорка је свечано уручила похвалнице уз жеље да и даље нижу своје успехе и признања.

Овај унос је објављен под Актуелно. Забележите сталну везу.