„Журка снова, стиже нам Нова“

У сали Културног центра, 30. децембра, приређена је права новогодишња чаролија! Као поклон за децу нашег града, одржан је мјузикл „Журка снова, стиже нам Нова“, који је режирала учитељица Соња Вујаковић.

Учесници овог лепог културног догађаја били су: одељење II/2, учитељице Соње, затим Градски дечји хор Културног центра Зрењанина, као и плесни студио „Free Dance“.

У изведбу су биле укључене, пажљиво одабране, старије дечје песме којих су деца имала прилике да се подсете уживајући у наступу младих извођача. Солисти на виолини и клавиру унели су посебну уметничку и свечану ноту у овај музички програм.

Публику су са сцене, да радост буде још већа, поздравила четири Деда Мраза, која су потом делила слаткише свој деци, младим посетиоцима, као и извођачима.

Новогодишњи мјузикл био је веома посећен и протекао је у правом празничном духу, уз најлепше жеље у сусрет 2017. години!

2016_zurka_snova_3 2016_zurka_snova_5 2016_zurka_snova_4 2016_zurka_snova_1 2016_zurka_snova_2 2016_zurka_snova_6Уколико желите да погледате целу приредбу, можете је погледати овде.

Овај унос је објављен под Актуелно. Забележите сталну везу.