Матурско вече генерације 2008-2016.

Уз песму, топле речи поздрава и са најлепшим жељама за будућност, 9. јуна, на свечаности у Културном центру Зрењанина, испратли смо наше матуранте.

Разредне старешине осмих разреда, Маја Алмажан, Марија Турински и Јелена Бибин, у сарадњи са наставницом Данијелом Прелевић, осмислиле су пригодан програм који је топлином испунио срца посетилаца, родитеља, родбине и пријатеља наших ученика. Приредбу је отворио школски хор наставнице Иване Петричић, праћен занимљивом балетском тачком ученице Љиљане Граор из V/2.

Матуранти су се, на крају свог основног школовања, обратили својим наставницима речима захвалности, а посебно срдачно су се поздравили са својим учитељицама, Зорицом Трифунов, Зорицом Јешић и Весном Лугоњом.

Ученицима и гостима свечаности обратила се директорка школе, Весна Мађаров, истичући успехе наших ученика, добру сарадњу школе са родитељима током година, као и труд и залагање наставника у заједничкој намери да ове младе људе изведу на даљи пут образовања. Ученике носиоце Вукове дипломе, директорка је наградила поклон књигама, као и овогодишњег ученика генерације, Јована Цветкова, из одељења VIII/1.

Учешће у организацији свечаности узели су родитељи наших ученика, Жарко Турински и Саша Алмажан, којима пуно захваљујемо на ангажовању. У сарадњи са родитељима матураната, дружење се  наставило и у Свечаној сали МЗ Граднулица и протекло у веселој атмосфери.

[slideshow_deploy id=’5807′]

Овај унос је објављен под Актуелно. Забележите сталну везу.