Победници на Олимпијском карневалу!

На манифестацији „Олимпијски карневал“, организованој у сусрет предстојећим XXXI Олимпијским играма у Рију, у уторак, 7. јуна на Тргу слободе, учествовали су и наши ученици од 1. до 4. разреда. Окупљене је поздравила Ања Цревар, репрезентативка у пливању, чланица Олимпијског тима Србије. Са циљем да се грађанству пренесу олимпијски дух и атмосфера карневала, замишљено је да представници Центра бразилске културе на самом догађају оформе 6 плесних такмичарских тимова које ће капуеристи уиграти у ритму самбе, а девојчице за ту прилику добити атрактивне маске за лице. Стручни жири је затим бирао победнички тим са најоригиналнијим карневалским наступом.

Међу шест тимова из зрењанинских основних школа, „Ђурин“ тим „Жутих“ освојио је прво место! 🙂 Такође, наша школа је похваљена за велики број ученика којим је испратила ову веселу манифестацију.

http://www.youtube.com/watch?v=-2P3A5po1zQ&t=1m45s

Навијамо за наше плесаче и у наредном кругу такмичења у којем ће се, са победницима из других градова, борити за награду у вредности од 100.000,00 динара за опремање школе спортским реквизитима.

[slideshow_deploy id=’5652′]

Овај унос је објављен под Актуелно. Забележите сталну везу.