Дан школе

И ове године смо Дан школе обележили пригодном свечаношћу. Овог пута, 31. мај протекао је у знаку вечито актуелне теме – Љубав, коју су нам на свеж и лепо осмишљен начин својим наступом  у Културном центру Зрењанина представили наши  ученици. Да приредба буде оригинална и занимљива, а да гостима свечаности на најбољи начин тематизује љубав као једну од највиших вредности, побринуле су се наставнице Данијела Прелевић и Марија Турински.

[slideshow_deploy id=’5615′]

Програм је био веома богат – на великој сцени смењивали су се наступ школског хора, глумачки скечеви, рецитације, наступи певача солиста, ученици који свирају различите музичке инструменте. Пажњу је свакако привукао и наступ школског фолклора, сачињен од ученика нижих разреда који предводи учитељица Зорана Ракић. Великим аплаузом испраћен је и видео клип под називом „Срце се нема да се има, срце се има да се даје свима“ који је учитељица Соња Вујаковић начинила са својим одељењем, I/2. У сарадњи са балетском школом „Димитрије Парлић“, осмишљена је и балетска тачка у којој смо могли да видимо и балерине из наше школе.

Директорка школе, Весна Мађаров, отворила је прославу ове годишњице кратким говором у којем је поздравила присутне и подсетила на бројне успехе наших ученика и наставника у овој школској години. Ученике са постигнутим изузетним резултатима на такмичењима, директорка је наградила похвалницама.

Овај унос је објављен под Актуелно. Забележите сталну везу.