Пријем за најуспешније ученике 2015/2016.

Приближавање завршетка школске године у нашој школи је време када се, као што је то већ и обичај, посвећује нарочита пажња онима који су нас представљали на бројним такмичењима и у томе остварили изванредне успехе.

Директорка школе, Весна Мађаров, је у среду, 25. маја, у свом кабинету угостила најуспешније ученике у овој школској години, као и њихове поносне наставнике. Пријему су присуствовали ученици који су освојили значајне награде на републичком нивоу. Најмлађи од њих су џудисти: Немања Ристић (3/1), са освојеним 1. местом и Милан Булаја (4/3), такође са освојеним 1. местом на 10. Школској олимпијади у Нишу. Затим, на ово дружење је позвана и Ања Миловановић (8/3), која је у Врању освојила 2. место у каратеу на овој олимпијади. Угошћени су и ученици 8/1 – Стефан Ђурђевић и Бојан Кирћански, као и њихов ментор, наставник Дарко Станков, који су из Ниша, са овогодишњег „Тесла Инфо куп-а“ донели златни пехар за освојено 1. место, као тим, док је Стефан појединачно, у категорији Андроид квиз, освојио 2. место. Присуство учитељица Наташе Станић и Весне Лугоње, као и наставника физичког васпитања, Игора Јакшића, дало је додатну свечану ноту овом сусрету којим су истакнуте заслуге и труд уложен у постизању лепих резултата.

Директорка се речима захвалности и са великим похвалама обратила окупљенима, а потом је поразговарала са ученицима о утисцима са такмичења, о томе како су изгледале њихове припреме и тренинзи, шта их је највише мотивисало у раду, као и о њиховим плановима за будуће школовање и каријеру. Наши ђаци су још једном потврдили да успеси захтевају пуно труда, одрицања и воље, као и да је тимски рад веома подстицајан.

Најуспешнији ученици су симболично награђени поклон књигама, а дружење се наставило уз пригодно послужење и у ведрој атмосфери. Директорка је својим гостима пожелела да и  даље буду тако успешни и истакла да се нада још многим сусретима сличним поводом.

Najbolji

Овај унос је објављен под Актуелно. Забележите сталну везу.