Промоција књиге Ање Пругинић

Понедељак,  21. март, у нашој школи, обележио је леп књижевни сусрет – промоција књиге поезије „На крилима мог лептира“ коју је објавила наша ученица из одељења V/1, Ања Пругинић. Са великом чашћу и задовољством, о књизи су говориле Ањина некадашња учитељица, Марина Мајнерић, наставница Татјана Станимировић, Ањина разредна, и Тамара Живанкић, библиотекарка школе.

Млада песникиња је овом приликом са посетиоцима поделила одабране стихове из своје књиге коју је, како је то сама истакла, објавила уз свесрдну подршку своје породице, а пре свих, свог деке.

Свечану салу МЗ Граднулица, у великом броју су посетили ученици свих нижих разреда са својим учитељицама, као и представници Ањиног одељења V/1, а у првим редовима су се нашли поносни и узбуђени чланови Ањине породице. Промоција је протекла у знаку дијалога између песникиње и публике, кроз бројна занимљива питања која су млади слушаоци постављали, а Ања се трудила да им на њих што боље одговори.

Књига „На крилима мог лептира“ занимљива због дечје разиграности и топлине којом одише, као и због спонтаности и духовитости у изразу, наишла је на сјајан пријем и пажњу, како посетилаца овог догађаја, тако и оних младих читалаца који су је касније потражили у нашој школској библиотеци.

[slideshow_deploy id=’4813′]

Овај унос је објављен под Актуелно. Забележите сталну везу.