Радионица – „Секс за почетнике“

RadionicaS09Имали смо велику част и задовољство да 28.10. будемо део занимљивог пројекта „Златни мост – Секс за почетнике,“ радионице која је у нашу школу довела афирмисану списатељицу за децу и младе, Јасминку Петровић.

 

Одзив родитеља приликом реализације ове радионице у нашој школи, заиста је за похвалу.

RadionicaS06 RadionicaS08 RadionicaS02

Кроз стручно и пажљиво осмишљене активности, ученици 8. разреда, њихови родитељи, као и представници школе, дружили су се са Јасминком Петровић и Иваном Лукић, психолошкињом из XIV београдске гимназије.

Тема радионице је био разговор о сексуалности код адолесцената, о свему ономе о чему адолесценти нерадо питају, а радо слушају. 🙂

RadionicaS15 RadionicaS01 RadionicaS14

Остварена је корисна размена мишљења, искустава, поставили смо једни другима бројна питања, и јасно, без блама, на њих покушали да одговоримо.

RadionicaS07 RadionicaS10 RadionicaS11 RadionicaS12 RadionicaS13RadionicaS04

Ауторка Јасминка Петровић је овом приликом нашој школској библиотеци поклонила примерке свог, већ једанаестог, издања књиге „Секс за почетнике.“

RadionicaS17 RadionicaS03 RadionicaS16

 

 

 

Пројекат удружења „Скаска“ из Зрењанина, уз подршку Покрајинског секретаријата за омладину и спорт АП Војводине, прошле шк. 2014/15. године је успешно реализован у 20 школа, а за ову годину је планирано да пројектом буде обухваћено чак 40 школа.

RadionicaS18

Овај унос је објављен под Актуелно. Забележите сталну везу.