Добродошли прваци

Смех, радост нових ђака првака, као и добро расположење и топла добродошлица учитељица Марине Мајнерић (I/1), Соње Вујаковић (I/2) и Светлане Радин (I/3) упућени новим ученицима, обележили су  1. септембар у нашој школи.

Ове године, у нашу школу је кренуло 68 ученика првака, а један ученик се уписао у огранак школе у Јанковом Мосту.

Први наставни дан школске 2015-2016. године започели смо приредбом у свечаној сали школе, организованом у част наших најмлађих ђака (програм су припремили прошлогодишњи прваци са својим учитељицама).

Директорица, Весна Мађаров, поздравила је новопристигле ученике, пожелела им успешан почетак школовања, а њиховим родитељима успешну сарадњу са колективом ОШ „Ђура Јакшић.“

Лепе жеље поводом почетка школске године, ученицима је упутио и градоначелник Чедомир Јањић, заједно са својим замеником Сашом Сантовцем и секретаром Синишом Вукићем. Град Зрењанин је овом приликом најмлађим ученицима донирао школске торбе и прибор. Организација „Светосавље“ поклонила је свеске, представници МЗ „Граднулица“ су и ове године припремили за прваке  мајице са логоом МЗ „Граднулица“ и називом наше школе. Ове године је поклоне нашим ученицима, у виду качкета, уручила штампарија Diginet.“

Захваљујемо се свима који су добром вољом и пригодним поклонима уприличили незабораван први дан школе за нађе најмлађе ученике.

Ученицима желимо, а на том задатку ћемо радити заједно, да успешно и са осмехом закораче путем нових знања.

Prvaci1 Prvaci2 Prvaci3 Prvaci4 Prvaci5 Prvaci6 Prvaci7 Prvaci8 Prvaci9

Овај унос је објављен под Актуелно. Забележите сталну везу.