Матурска свечаност 2022.

Матурску свечаност смо уприличили у Културном центру 14. јуна. Кроз програм су нас успешно водиле Теодора Радичев VII1 и Ина Берар VII2.

Своја одељења су тога дана испратиле старешине Верица Пивк, Игор Јакшић и Јован Ђорђевић.

У опроштајном говору „осмаци“ су се захвалили својим разредним старешинама и наставницима, учитељицама Гордани Кнежевић, Радосни Влајков, Зорани Ракић на уложеном труду, исказаном стрпљењу и разумевању за њихове ђачке несташлуке.

Директорка школе се обратила матурантима са жељом да вредно наставе школовање у складу са својим интересовањима, а потом је наградила ученике носиоце дипломе „Вук Стефановић Караџић“.

Ђак генерације – Данијела Каруовић (VIII2), као и Спортиста генерације – Сара Војнов (VIII1), награђени су и снажним аплаузом својих школских другара, наставника, родитеља и свих присутних на свечаности.

У организацији свечаног програма, осим разредних старешина наших матураната, учествовале су наставнице српског језика, Данијела Прелевић и Марија Михајловић, Ивана Петричић, наставница музичке културе, а за техничку подршку били су задужени наставници Јован Ђорђевић, Миодраг Мијатов и Дарко Станков. Програмом је координирала наставница разредне наставе, Соња Вујаковић.

Носиоци дипломе „Вук Стефановић Караџић“, специјалних диплома и похвалница у школској 2021/2022. години

Носиоци диплома 2022.

Овај унос је објављен под Актуелно. Забележите сталну везу.