Почетак нове школске године у „Ђури“

Поново смо се окупили у нашој „Ђури“. Уз поштовање превентивних мера заштите од ширења коронавируса, ученици су први наставни дан провели у школским клупама и дружећи се са свим својим другарима из одељења.

Након интониране  химне „Боже правде“ преко школског разгласа, први наставни дан школске 2021/22. године почели смо речима добродошлице, које  је директорка школе упутила  ђацима и наставницима. Уз жељу да здрави, расположени и радни проведемо годину која је пред нама, директорка је нагласила да је и даље неопходно придржавати се  прописаних превентивних мера заштите, а о тoме су ученике детаљније информисале њихове разредне старешине у току часова.

Свечани пријем за наше ђаке прваке био је уприличен 31. августа у простору свечане сале МЗ „Граднулица“. Прваци су тада упознали своје учитељице, видели учионице у којима ће боравити и заједно са својим родитељима добили прве информације о извођењу наставе и  правилима школе, о свему ономе што им је потребно за почетак нове школске године. Директорка и психолошкиња школе су свима пожелеле срећан почетак школске 2021/2022. године, а потом и учитељице наших најмлађих ђака: Наташа Станић I1, Гордана Нагулић I2, Биљана Перин I3.

Да нашим ђацима првацима и њиховим родитељима почетак школовања буде лепши и лакши потрудио се Град Зрењанин, који је малишанима поклонио ранчеве и школски прибор, организација Светосавље (поклон свеске) и зрењанинска књижаре DOO „М & P INC“ (поклон мајице).

Радосни што смо поново на окупу и надaјући се да ћемо ову школску годину провести радећи  по започетом моделу, који подразумева непосредан рад са ученицима у простору саме школе, отворили смо школску 2021/2022. годину.

 

Овај унос је објављен под Актуелно. Забележите сталну везу.