У писму пише …

Протеклe недељe смо обележавали Светски дан писања писама са ученицима првог циклуса. Најпре смо од Бојане Веселинов, ученице II1, чули један (раз)гласни позив који је упутила својим другарима у жељи да се прикључе њеном одељењу II1 (учитељица Марина Мајнерић) и II3 (учитељица Светлана Радин) у обележавању овог значајног датума …

Ученике смо током недеље изненадили и писмом које им је стигло од другара из Јанковог Моста, као и оним пристиглим из ОШ „Јожеф Атила“ из Новог Сада. Писма су им преко школског разгласа читале библиотекарка Светлана Бачулов, учитељица Гоца Кнежевић и ученица V3, Анет Малешев ..

Писмо из ОШ „Ђура Јакшић“ Зрењанин/Јанков Мост

Писмо из ОШ „Јожеф Атила“ Нови Сад

Четвртак смо посветили прегледању пристиглих писама…

Учитељице Марина и Цеца, и библиотекарка Светлана су похвалиле и симболично наградиле сва одељења, јер, то што је у сваком исписаном писму било најлепше јесте исказана иста дечја жеља – да се што пре окупе у школи са својим другарима.

Наши мали пошиљаоци су 2021. године награђени за све оно што у њиховим писмима пише. За њихову жељу и уложени труд у креирање пошиљки за своје другаре из друге групе одељења.

До тада читамо и гледамо једну мајску школску разгледницу, ону која окупља све ученике првог циклуса и њихове учитељице на истој адреси, у холу ОШ „Ђура Јакшић“ …

Овај унос је објављен под Актуелно. Забележите сталну везу.