У сусрет Дану писања писама

Драга децо,

Идемо у сусрет Дану писања писама (11. мај) и желимо да вас обавестимо да ће овај значајан дан обележити учитељице Марина Мајнерић и Светлана Радин са својим ученицима. Позивамо вас да се и ви, у оквиру свог одељења, активно прикључите обележавању дана који негује стару, али не и застарелу традицију писања писама. Како сте од прошле школске године у учионици ретко виђали своје другаре из „оне друге групе“ вашег одељења, предлажемо вам да их изненадите једним заједничким писмом. Напишите им, као једна група другој групи, оно што желите да им поручите, искрено и другарски. Сигурни смо да ћете за своје другаре имати много топлих порука, и сигурни смо да ће вам оне свима много значити.

Почетком наредне недеље очекујте коверте за ваш групни креативни рад (једна група одељења пише заједничко писмо за другу групу истог одељења), а нека празан лист хартије буде место несвакидашњег другарског окупљања.

Писма за своје другаре моћи ћете до 14. маја да убаците у поштанско сандуче у школском холу, а пошиљаоца који напише најлепше писмо очекује симболична награда.

Више информација добићете од недеље, а до тада можете посетити овај сајт и упознати се са Светским даном писања писама, али и уживати у једној пригодној песмици …

 

https://www.youtube.com/watch?v=SYTT7TydL-o

Овај унос је објављен под Актуелно. Забележите сталну везу.