Децембар 2020. године у „Ђури“

Последњи дани првог полугодишта за наше млађе ђаке протекли су у активностима које су у школски простор унеле празнично расположење. Различито осмишљене јелке, празнично дизајнирани џемпери, новогодишња игра учења таблице множења, унапред припремљене коверте за другаре испуњене топлим честиткама, показују да нашим учитељицама и ђацима није недостајало маште и креативности за стварање новогодишње чаролије у самом простору школе – у лепом празничном расположењу повезали су  се с онима који су им у току првог полугодишта школске 2020-2021. године највише недостајали; са својим драгим другарима из „оне друге групе“.

„Да будемо опет сви заједно у школи“, „да сви будемо здрави“ и „да ова ситуација што пре прође“ – записала је на својој новогодишњој јелци жеља  већина ученика одељења III1 учитељице Гоце.

С надом да ће се најискреније дечје жеље остварити у 2021. години, преносимо вам део „Ђурине“ новогодишње атмосфере, коју су током децембра месеца стварали ученици првог циклуса са својим учитељицама …

Овај унос је објављен под Актуелно. Забележите сталну везу.