Изложба ликовних радова ученика II1 у Геронтолошком центру

Драги другари, јако нас је обрадовала Ваша порука, а још више прелепе слике које смо одмах изложили у холу главне зграде где све баке и деке могу да их виде.
Оне су знак да најлепши и најбољи становници овог града мисле на нас и то је оно што нам даје нову снагу.
Са надом да ћете ускоро моћи и да нас посетите и нешто можда и одрецитујете или отпевате, ДРУГАРСКИ ПОЗДРАВ од бака и дека из Геронтолошког центра у Зрењанину.

Пријатно нас је изненадила ова топла узвратна порука коју је, испред зрењанинског Геронтолошког центра, ученицима II1 послао Вања Илијев, радни терапеут. Драго нам је што су наши ђаци изложбом приређеном у част старијих особа поводом обележавања 1. октобра, обрадовали и оснажили кориснике услуга Геронтолошког центра. Ликовни радови ученика II1  нашли су сада своје место управо крај животно најискуснијих чланова нашег друштва…

Захваљујемо се Вањи Илијеву што је наше послате информације и поздраве пренео корисницима услуга Геронтолошког центра, и известио нас о томе да су дечји ликовни радови постали део простора који ће, како је лепо приметио говорећи о деци, „најлепши и најбољи становници овог града“ радо посетити када за то буду створени услови.

Овај унос је објављен под Актуелно. Забележите сталну везу.