Обавештење за родитеље ученика првог и петог разреда

ЂАЦИ ПРВАЦИ И ПЕТАЦИ

ДОБРОДОШЛИ НА ПОЧЕТАК НОВЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ

 

Поштовани родитељи и ученици првог и петог разреда…

 Нову школску 2020/21. годину започећемо у складу са актуелном епидемиолошком ситуацијом у земљи поштујући донете препоруке од стране надлежних институција. Жеља свих нас је да останемо здрави и да дамо све од себе како би се сви добро осећали у школи. У том смислу  и наш први сусрет организоваћемо на следећи начин:

31.августа са почетком у 10,00 у Свечаној сали МЗ Граднулица дочекаћемо родитеље, односно законске старатеље ( једног родитеља) наших ђака првака. Након добродошлице од стране директора школе, учитељице ће прозвати своје одељење и одржати први родитељски састанак. Ученици првог разреда свој први школски дан и упознаваље са учитељицама имаће у уторак  01.септембра са почетком у 9,00.

31.августа  у Свечаној сали МЗ Граднулица дочекаћемо родитеље, односно законске старатеље ( једног родитеља) наших ђака петака следећим редом:

  • 17,00 Одељење 5-1       Одељенски старешина : Маја Алмажан
  • 18,00 Одељење 5-2       Одељенски старешина : Дарко Станков
  • 19,00 Одељење 5-3       Одељенски старешина : Јелена Бибин

Приликом доласка на родитељски састанак молимо родитеље да поштују све мере безбедности у циљу превенције од ширења вируса Covid-19 ( обавезно ношење маске, држање растојања од најмање 1,5м).

Хвала на разумевању и желимо срећан полазак у први и пети разред нашим ученицима!

Останите здрави!

Одељенско веће наставника првог и петог разреда Основне школе“ Ђура Јакшић“

 

 

Овај унос је објављен под Актуелно. Забележите сталну везу.