Матурска свечаност 2019-2020. године

Ове године смо наше осмаке, генерацију ученика 2012-2020. године, испратили на начин који је примерен околностима у којима се налазимо, поштујући прописане превентивне мере заштите од вируса Ковид-19.

Стога, матурско вече уприличено је ванредно али ништа мање свечано, у школском дворишту, 20. јуна, уз програм у којем су учесници били они најмлађи – ученици првог разреда (Неда Радановић, Јован Немчев у виолинској пратњи своје маме Весне Немчев, Дарио Баршош), као и они мало старији – ученици V2 (Ива Крчмаров, Јована Величковић, Душан Станић, Сташа Алексић ). Посебан тон нашој свечаности дали су и наставници-музичари – Ивана Петричић (клавир), Владимир Илић (гитара) и ученик Денис Вујинов V1 (бубњеви).   Водитељи програма били су Адријан Ћенај и Ксенија Кнежевић, ученици шестог разреда.

Своја одељења испратиле су старешине/учитељи: Маја Алмажан и Зорица Трифунов (VIII1), Јелена Гојсовић, Марија Mихајловић и Зорица Јешић (VIII2), Јелена Бибин и Весна Лугоња (VIII3).

VIII1

VIII2

VIII3


Од ученика се опростила и Весна Сакелшек, директор школе, која је након обраћања и честитки ученицима и њиховим родитељима, оне најуспешније, насиоце дипломе Вук Ст. Караџић и специјалних диплома, Ђака генерације (Петар Станић) и Спортисту генерације (Милан Булаја), наградила књигом за овај значајан успех којим завршавају осмогодишње школовање.

Да би програм поводом испраћаја наших осмака био организован примерено и свечано, потрудили су директор школе и наставници: Ивана Петричић, Владимир Илић, Марија Михајловић, Соња Вујаковић, Марина Мајнерић, Светлана Радин, Јован Ђорђевић, Миодраг Мијатов и Игор Јакшић.

Прасак ватромета и искричаве боје на небу свечано су најавиле почетак једног новог поглавља у школовању и сазревању наших ђака – генерације ученика 2012-2020. године.

На том путу им желимо сву срећу!

СБ

Овај унос је објављен под Актуелно, Библиотека. Забележите сталну везу.