Најуспешнији ученици 8. разреда генерације 2012/2020.

Вуковци, носиоци специјалних диплома и похвалница за школксу 2019/2020. годину

 

ЂАК ГЕНЕРАЦИЈЕ

Петар Станић

Петар Станић, ученик одељења VIII-1 се од првог разреда интересовао за науке и показивао успех у свим предметима. Посебно је имао резултате у математици у нижим разредима на такмичењу „Мислиша“. Такмичења наставља и у вишим разредима, а успех потврђују специјалне дипломе из математике, физике, хемије, српског и физичког васпитања. Упоредо је похађао и Музичку школу. После завршеног седмог разреда, имао је прилику да своје знање прошири и допуни у Истраживачкој станици у Петници. Показао је изузетан успех у савладавању школског градива и заслужио је Вукову диплому. Друштвен је, свестран, добар друг и увек спреман да сваком помогне. Заинтересован је за све активности и појединачно и групно. Био је учесник свих школских пројеката, квизова, члан школског оркестра и председник Ђачког парламанта.

Одељенски старешина :
Маја Алмажан

СПОРТИСТА ГЕНЕРАЦИЈЕ

Милан Булаја

Милан Булаја, ученик одељења VIII- 3, је још као дечак од десет година био шампион државе у џудоу, а са великим успехом учествовао је и на  такмичењима  у малом фудбалу, рукомету, стоном тенису, одбојци. Спорт је његова велика љубав.

Најзначајније резултате постигао је на такмичењима  у џудоу, како  државног тако и међународног карактера.

Када су школске активности у питању,његова ангажованост била је видљива на јавним часовима из биологије, у еко-патролама,  у Предузетничком тиму школе. Другови су му указали поверење бирајући га за председника одељења.

Милан је ведар, насмејан, духовит, искрен и племенит, а као прави спортиста невероватно упоран и амбициозан, тако да може бити узор многим својим вршњацима  који стреме успеху.

Одељенски старешина:
Јелена Бибин

Овај унос је објављен под Актуелно. Забележите сталну везу.