Обавештење о реализацији наставе на даљину

Поштовани родитељи, драги ђаци,

Циљ нам је потпуно исти, као и ваш, задовољни и заштићени ученици. Хвала вам што нас разумете и што нам помажете да поставимо на ноге наставу на даљину путем наших виртуелних учионица.

У наредном периоду радићемо и даље у Google Classroom, тако да,  једна половина недељног фонда часова буде  предвиђена  за постављање материјала и задатака у еУчионици, а друга половина биће  намењена за консултације и интеракцију (усмеравање ученика, похвале, формативно оцењивање). Материјал за ученике (задаци, вежбе и друго)  биће доступан у дану када одељење има час по важећем распореду часова, а рок за израду такав да  ученици имају довољно времена да ураде задатке. У термину консултација ученици су дужни да буду доступни у учионицама. Потврдиће сваки пут присуство. У случају да у породици постоје два ученика и да је термин за консултације у исто време – једно дете може да присуствује путем рачунара а друго путем мобилног телефона (таблета,..).

Пример: Биологију ученици имају 2 пута недељно. Један час ће ученици добити материјале, задатке и упутства, а други час су консултације где је присуство обавезно за све ученике који имају могућност приступа у Google Classroom.

Ученици који немају могућност приступа еУчионици добијаће задатке и повратне информације од наставника у штампаној форми (периодично).

Родитељи ученика, могу да разговарају са одељењским старешином телефоном или путем интернета једном недељно у термину за информативни разговор (налази се у табели).

Табелу са терминима консултације преузимате тако што кликнете ОВДЕ

ЈЂ

Овај унос је објављен под Актуелно, Обавештења. Забележите сталну везу.