Јанков Мост – угледни час

Угледном часу који је на румунском језику  одржала учитељица Лија Петри  у издвојеном одељењу наше школе у Јанковом Мосту, присуствовале су, осим директора и психола школе,  и учитељице Радосна Влајков, Зорица Јешић, Весна Лугоња, Марина Мајнерић, Светлана Радин и Гордана Кнежевић.

Угледни час је одржан из предмета – математика, паралелно за ученике другог, трећег и четвртог разреда.  Учитељица Лија Петри је држала наставу истовремено обухвативши три различите наставне јединице. Са два ученика другог разреда радила је поређење предмета по ширини, висини и дебљини; са учеником трећег разреда „Цртање паралелних правих“, а са учеником четвртог разреда обрадила је наставну јединицу „Нула и један код сабирања и одузимања“.

Учитељи, директор и психолог школе, посетили су и припремно предшколско одељење које води Анамариа Шокарда, васпитач. Припрема за предстојеће новогодишње празнике, обележила је њихове активности овог 16. децембра.

Лија Петри и Анамариа Шокарда су веома лепо дочекале колеге и добиле све похвале – и за одржани угледни час и за реализоване активности са предшколцима. Такође,  није изостала ни похвала за њихов дугогодишњи  рад у припремној групи и издвојеном одељењу ОШ „Ђура Јакшић“  у Јакновом Мосту.

СБ

Овај унос је објављен под Актуелно. Забележите сталну везу.