Ђурин модни кутак

„Ђурин“ модни кутак

У школу долазимо да бисмо нешто научили и да бисмо се дружили. Ипак, важно је водити рачуна и о томе како изгледамо у школи. Једна стара изрека гласи – одело не чини човека! и то је делимично истина. Ипак, сви се ми лепо осећамо када купимо неки нови дуксић, мајичицу, фармерке, патике или чизме и када можемо да их прошетамо кроз школу. Тада смо јако срећни, а тек када нам друг или другарица уделе комплимент, нашем поносу нема краја.

Ипак, поведи рачуна о томе како се облачиш када идеш у школу. У последње време многе школе изгледају као да се у њима одржавају модне ревије. То се углавном односи на женску популацију у средњој школи, не толико на нас млађе. Шминка, кратке сукње, уске мајице…Да ли је у реду да се тако облачиш у школи?

Да бисмо лепо изгледали, не треба нам много новца. Мало креативности уз вођење рачуна о хигијени учиниће да на сваког оставимо пријатан визуелни утисак. Свакодневно купање, чиста коса, зубићи, нокти оно су чему свако од нас треба да посвети пажњу. А ако вас ипак занимају новости из света моде, ми ћемо покушати да вас посаветујемо и, уз мало ваше креативности, помогнемо да изградите сопствени стил примерен ученицима основне школе.

 

 

 

 Мода влада међу девојкама – „UGG“ чизме сада у тренду

Где год да се данас окренете, видећете да свака друга девојка на ногама носи „UGG“ чизме. Најчешће можете видети ове чизме у браон и у сивој боји, иако их је аустралијска фирма која их производи дизајнирала у разним бојама.  Веома су популарне у нашој школи, па смо одлучили да им посветимо један текст на нашем сајту. 

Шта су заправо „UGG“ чизме?

Популарне „угсице“ потичу из Аустралије и већ годинама су апсолутни зимски модни хит. Направљене су од овчије коже, постављене су крзном, одликују се удобношћу и једноставним дизајном. Све их ово чини веома траженим зимским чизмама. Уз њих нема хладноће и бола у ногама, па је њиховом  куповином решена дилема шта обути у хладним, али сувим! зимским данима. Један од великих проблема „угсица“ био је тај што су материјали од којих су првобитно начињене пропуштали воду. Тако се оне, иако су топле и удобне, нису могле носити по кишним и снежним зимским данима, све док компанија која их производи није смислила начин и направила чизме које више не пропуштају воду. Зато, драге моје, без обзира шта вам други кажу, пожурите и купите и ви свој пар „угсица“.

 Николина Горшћак

VI-2

nbsp;

Овај унос је објављен под Актуелно. Забележите сталну везу.