Селена Гомез

Сви ми волимо музику и слушамо је у слободно време, па тако имамо и омиљене певаче и певачице. Моја омиљена певачица је Селена Гомез, а за све вас који је волите, а и за оне који нису чули за њу, ево нешто о њој.

Селена Гомез је америчка глумица и певачица. Постала је позната захваљујући улози Алекс Русо у Дизнијевој серији „Чаробњаци из Вејверлија“. Глумила је у ТВ-филмовима „Још једна прича о Пепељузи“, „Програм заштите за принцезе“, „Рамона и Бизус“ и „Монте Карло“.

Гомезова се осим глумом успешно бави и музиком. Она је певачица у бенду Selena Gomez & the Scene“.  Бенд је до сада издао три албума: Kiss & Tell“, „А year without rain“ и The sun goes down“ и сви су продани у више од милион примерака у Америци.

Селена Гомез је рођена 22. јула 1992. године  у граду Гранд Прерију у америчкој савезној држави Тексас. Она је кћерка америчке глумице италијанског порекла Аманде Тифи и оца Рикарда Џоела Гомеза, пореклом Мексиканца.

Захваљујући мајци глумици, Селена се већ са 7 година опробала на сцени. Играла је у серији „Барни и пријатељи“, а имала је још неколико мањих улога у популарним ТВ-серијама и филмовима. У 2008. години снимила је 3 песме за музику за филм „Још једна прича о Пепељузи“ и то ју је мотивисало да са пријатељима 2009. године оформи бенд „Selena Gomez & the Scene“ који исте године објављује албум „Kiss & Tell“. У наредне две године објавиће још два албума што је учинило да овај бенд постане један од најпопуларнијих тинејџерских бендова широм света.

Због музике која ми се допада, гласа, лепоте и шарма певачице, Селена Гомез је постала моја омиљена певачица. Надам се да ће сви они који не знају за Селену Гомез, посетити сајт ју тјуб како би се упознали са стваралаштвом ове певачице и њене групе.

Јована Тот VI 2

Овај унос је објављен под Актуелно. Забележите сталну везу.