Мој дар

Многи другари ме питају како успевам да будем одлична ученица поред бројних обавеза које имам. Диве ми се јер могу да ускладим обавезе које имам у редовној школи и у музичкој школи. Међутим, мени то уопште не представља проблем јер је музика саставни део мог живота и мислим да ми је захваљујући њој лако да обављам све обавезе према школи.

Од малена сам осећала велику наклоност према музици јер су се у мојој породици сви, и прадеда, и деда, и тата, и стриц бавили музиком. У четвртој години сам имала први сусрет са класичном музиком, што је на мене оставило значајан утисак. Већ тада ме је музика веома привукла. У другом разреду основне школе уписала сам музичко забавиште, а у трећем сам уписала нижу музичку школу, коју и данас редовно похађам. Поред свих обавеза, успевам и да будем одличан ђак јер ми музика представља задовољство и подстиче ме да учим.

Мислим да ћу целог живота пратити своје снове и бавити се музиком. Звуци клавира односе све моје бриге и чине да увек будем расположена и пуна енергије.

Дуња Милић V 1

Овај унос је објављен под Актуелно. Забележите сталну везу.