Ноћ истраживача 2018.

Манифестација „Ноћ истраживача“ је у петак 28. септембра одржана седми пут у Зрењанину, а наша школа учествује од самог почетка. Посебна важност ове манифестације је та што највећи број посетилаца чине деца школског узраста, те са тако подстиче креативност и љубав према науци.

Ове године  ми смо се представили  са две радионице и на успешан начин промовисали нашу школу.

  • Физика- Састави електромотор за мање од 30 секунди-демонстратори: Влада Стојанов и Петар Станић – наставник ментор Влада Илић
  • Биологија-Од чега си ти, од чега сам ја-демонстратори: Тадија Иваница, Ирма Пинтер, Јелена Стојановић, Амелиа Сабо, Анастасија Грујић, Дуња Кришанов, Тара Кантар, Теодора Тадић – наставник ментор Јелена Бибин.
  • Такође смо учествовали и у „СуПерСу“ квизу, који је ове године као тематику имао лик и дело Николе Тесле. Успешно су нас представљали Јелена Цветков, Катарина Бацковић и Вучета Кантар – наставник ментор-Јелена Бибин.
  • Запажене резултате освојили смо и на фото конкурсу са темом „Конекције“: Дуња Кришанов – 2. место награда публике за фотографију „Борба за живот“, Теодора Тадић – 3. место награда публике за фотографију „Рогач и веза са светом“ – наставник ментор Јелена Бибин.

[slideshow_deploy id=’10341′]

Овај унос је објављен под Актуелно. Забележите сталну везу.