Дечија пијаца

Разред четврти/прво и учитељица Марина Мајнерић су се одазвали позиву организатора и својим присуством и активним учествовањем провели у суботу 22.09.2018. занимљиво пре подне.
Јована и Вања су продавале књиге, сликовнице, играчке које је одељење прикупило. Новац ће одељење потрошити на слаткише којим ће се засладити. Нина је несебићно помагала у продаји једној малој девојчици, Дејана и Катарина су Ањи Пругинић (8/1), ученици наше школе помагале у промоцији њене друге књиге-Пловидба кроз љубав-.
Матеја, Лука и Никола су били редари и водили рачуна да ли је некоме потребна помоћ на некој тезгици.
Поред дружења деца су научила нешто о предузетништву,уживала у програму -Градског дечијег хора-, плесу-Фрее Данце-, модној ревији спортске опреме у којој је учествовао Матеја Сереги.
На крају је било извачење наградица где су поједини имали среће-Катарина је добила спортски дрес и торту коју је поделила са својом другарицом, а Лука пакет школског прибора.
Дечија пијаца у оквиру овогодишњег сајма Зр.биз нет је активност коју треба у нашем граду неговати јер је одлично организована,а велики одзив деце и старијих би волели да се дружење понови.

Овај унос је објављен под Актуелно. Забележите сталну везу.